Skip to content
Αντισεισμικά κτίρια - κατασκευές προηγμένης τεχνολογίας.

Αντισεισμικά Κτίρια

Κατασκευές προηγμένης τεχνολογίας.

 Η κλιματική αλλαγή είναι μια πραγματικότητα και προκαλείται από την αύξηση των αερίων του θερμοκηπίου στην ατμόσφαιρα, κυρίως λόγω ανθρώπινων δραστηριοτήτων.

Έχει σοβαρές συνέπειες όπως αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη, αλλαγές στα μοτίβα των βροχοπτώσεων, και αύξηση της συχνότητας και έντασης φυσικών καταστροφών, όπως σεισμοί τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και στη χώρα μας. Η ανάγκη ανέγερσης αντισεισμικών κατασκευών – απολύτως φιλικών με το περιβάλλον είναι μια επιλογή ζωτικής σημασίας για το μέλλον της πατρίδας μας.

Klimax Agtb

Η ομάδα των έμπειρων μηχανικών ΕΜΠ της εταιρίας μας, πρωτοπορεί και καινοτομεί στην κατασκευή κτιρίων – ανεξαρτήτου μεγέθους, ο φέρων οργανισμός των οποίων είναι από Χάλυβα (ατσάλι). Πρόκειται για την μέθοδο κατασκευής αντισεισμικών κτιρίων που συναντάμε σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες και μεγάλα αστικά κέντρα με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Νέα Υόρκη.

Ειδικά χαρακτηριστικά κατασκευής:

 • Υψηλή αντοχή: Οι κατασκευές από χάλυβα είναι ανθεκτικές σε θερμικές, μηχανικές και φυσικές δυνάμεις, κάνοντάς τες ιδανικές για περιοχές με σεισμική δραστηριότητα ή άλλες εξωτερικές κινδύνους.
 • Γρήγορη κατασκευή: Οι κατασκευές από χάλυβα είναι συνήθως ενιαίες δομές που κατασκευάζονται σε εργοστάσια και στη συνέχεια μεταφέρονται στον τόπο κατασκευής. Αυτό μειώνει τον χρόνο κατασκευής συγκριτικά με άλλες μεθόδους.
 • Ευελιξία στον σχεδιασμό: Οι κατασκευές από χάλυβα επιτρέπουν μεγάλη ευελιξία στον σχεδιασμό, επιτρέποντας τη δημιουργία σύνθετων αρχιτεκτονικών λύσεων και μεγάλων ανοιχτών χώρων.
 • Ανακυκλώσιμο υλικό: Ο χάλυβας είναι πλήρως ανακυκλώσιμο υλικό, μειώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του κτιρίου.

Η εταιρεία μας με γνώμονα πάντα το όφελος σας προσφέρει:

 • Η επίσκεψή μας στην περιοχή σας περιλαμβάνει την εγκατάσταση των εργοταξιακών γραφείων μας και την έναρξη διαδικασιών για τις μετρήσεις και ελέγχους του εδάφους και υπεδάφους μέσω γεωτρήσεων. Επιπλέον, διαθέτουμε πρότυπους μετεωρολογικούς σταθμούς για να παρακολουθούμε τα καιρικά φαινόμενα.

 • Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρέχουμε την άδεια οικοδομής ως μέρος του συνολικού κόστους της τελικής προσφοράς μας.
  Επιπλέον, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η προσφορά μας βασίζεται σε μελετημένες και ορθές βάσεις, οι οποίες εξασφαλίζουν οικονομία και υψηλή ποιότητα για το δομικό έργο που πρόκειται να υλοποιήσουμε. Η προσέγγισή μας είναι προσανατολισμένη στην παροχή βέλτιστων αποτελεσμάτων, ενώ ταυτόχρονα λαμβάνουμε υπόψη τον σεβασμό προς το περιβάλλον και την τήρηση των προδιαγραφών ποιότητας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η πρότασή μας θα ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας για ένα επιτυχημένο και ανθεκτικό οικοδομικό έργο.

 • Η δέσμευσή μας είναι να κατασκευάζουμε αντισεισμικά κτίρια υψηλής αντοχής, εφαρμόζοντας τα αυστηρότερα κριτήρια στον έλεγχο της αντοχής τους. Μέσω της εμπειρίας μας και της εξειδίκευσής μας, προσφέρουμε κτίρια που είναι έτοιμα προς χρήση, πλήρως προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μας.
  Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι τυποποιημένα και πιστοποιημένα ωστε να αισθάνεστε απόλυτα ασφαλείς.

 • Πραγματοποιούμε εκτεταμένη έρευνα αγοράς και συνεργαζόμαστε με τα πιο ανταγωνιστηκα εργοστάσια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  Χρησιμοποιούμε το πιο ολοκληρωμένο λογισμικό για να μελετήσουμε και να επιλέξουμε για εσας λύσεις που θα χαρακτηρίζονται από αισθητική, λειτουργικότητα, ασφάλεια και οικονομία.

 • Η ποιότητα και η ασφάλεια είναι οι κύριοι πυλώνες του έργου μας, και δίνουμε μεγάλη σημασία στην εφαρμογή τεχνολογικών και κατασκευαστικών καινοτομιών που ενισχύουν την ανθεκτικότητα των κτιρίων μας. Με προσοχή στη λεπτομέρεια, διασφαλίζουμε ότι κάθε κατασκευή πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας, παρέχοντας στους πελάτες μας εξαιρετικά ανθεκτικά και αξιόπιστα κτίρια που μπορούν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του χρόνου και των φυσικών στοιχείων.

 • Ο στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας κτίρια που υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους, προσφέροντας ένα ασφαλές, ανθεκτικό και πραγματικά λειτουργικό περιβάλλον για τις ανάγκες τους. Με πάθος για την καινοτομία και την αρτιότητα, συνεχίζουμε να δημιουργούμε κτίρια που αντιπροσωπεύουν την υψηλότερη ποιότητα και αισθητική στην κατασκευαστική βιομηχανία.

 • Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχουμε στους πελάτες μας εξαιρετικά προϊόντα και υπηρεσίες, συνδυάζοντας την προηγμένη τεχνολογία και την καινοτομία με την εξειδίκευση των συνεργατών μας. Η ποικιλία των προμηθευτών μας μας επιτρέπει να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για κάθε κατασκευαστικό έργο, προσφέροντας συνάμα τα οικονομικά πλεονεκτήματα της ανταγωνιστικής αγοράς.

Η δέσμευσή μας για συνεχή βελτίωση και η προσήλωσή μας στην υψηλή ποιότητα καθοδηγούν κάθε απόφαση μας, καθιστώντας μας έναν αξιόπιστο εταίρο για τις κατασκευαστικές ανάγκες των πελατών μας.

Share this post

Διαβάζουν επίσης